Pui Tater Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Tater Bake. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 359 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, tater tots, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încearcă Pui Tater Coace, Pui Tater Coace, și Crock Pot Cheesy Pui, Bacon, & Tater Tot Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați supa, laptele și untul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se incalzeste.
Se ia de pe foc; se amestecă puiul, mazărea și morcovii și 1 cană de brânză.
Transferați la două unse 8-in. vase de copt pătrate. Se acoperă cu Tater Tots; se presară cu brânză rămasă.
Acoperiți și congelați o caserolă timp de până la 3 luni. Acoperiți și coaceți caserola rămasă la 350 CP timp de 35 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când este încălzit.
Scoateți din congelator cu 30 de minute înainte de coacere (nu dezghețați). Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 1-1/2 până la 1-3/4 ore sau până se încălzește.