Pui Tandoori

Pui Tandoori
Pui Tandoori ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 78 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, turmeric măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2137 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui Aproape Tandoori, Pui Tandoori, și Pui Tandoori pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu, apoi gătiți coriandrul, chimenul, turmericul, cayenne, garam masala și boiaua, amestecând des, până când sunt parfumate (aproximativ 2-3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Lăsați să se răcească complet.2
3
Bateți amestecul răcit de condimente-ulei în iaurt, apoi amestecați sucul de lămâie, usturoiul, sarea și ghimbirul.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Tăiați tăieturi adânci (până la os) în 3-4 locuri pe bucățile de picior/coapsă. Faceți doar 2-3 tăieturi dacă utilizați tobe și coapse separate. Se acoperă puiul în marinată, se acoperă și se răcește cel puțin o oră (de preferință 6 ore), nu mai mult de 8 ore. 4 pregătiți grătarul astfel încât o parte să fie destul de fierbinte la foc direct, cealaltă parte să fie mai rece, nu la foc direct. Dacă folosiți cărbune, lăsați o parte a grătarului fără cărbuni, astfel încât să aveți o parte fierbinte și o parte mai rece. Dacă utilizați un grătar pe gaz, porniți doar jumătate din arzătoare. Folosiți clești pentru a șterge grătarele cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei vegetal. Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Vrei puiul acoperit, dar nu gloppy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Copane De PuiCopane De Pui
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Puneți bucățile de pui pe partea fierbinte a grătarului și acoperiți. Gatiti 2-3 minute inainte de verificare. 5 întoarceți puiul astfel încât să fie maro (chiar și puțin carbonizat) pe toate părțile, apoi mutați-l în partea rece a grătarului. Acoperiți și gătiți cel puțin 20 de minute, până la 40 de minute (sau mai mult), în funcție de mărimea puiului și de temperatura grătarului. Puiul se face atunci când sucurile sale sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați-l să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire. De asemenea, este minunat la temperatura camerei sau chiar rece a doua zi.
7
Se servește cu naan și pâine plată indiană sau cu orez în stil Indian, cu raita pe bază de iaurt pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
RaitaRaita
NaanNaan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista