Pui Tagine
Dacă 78 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Tagine de pui ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 178 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, turmeric, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui Tagine, Cel Mai Bun Tagine De Pui, și Pui Tagine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente.
Se presară uniform pe pui; acoperiți și răciți până când este gata de gătit.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-un tagine mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Pui brun, în 2 loturi, adăugând mai mult ulei dacă este necesar. Întoarceți toate bucățile de pui la tagine și acoperiți cu ceapă și următoarele 5 ingrediente.
Combinați șofranul și 3/4 cană de apă; se toarnă peste pui. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când puiul este gata, amestecând la jumătatea timpului de gătit.
Se amestecă măslinele și lămâile conservate; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste.
Se servește cu cuscus fiert fierbinte, dacă se dorește.