Pui Sufocat Cu Piure De Lămâie

Puiul sufocat cu piure de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, pesmet condimentat italian, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui de lămâie-muștar cu piure de arpagic, Piure de cartofi și Rutabaga cu lămâie, și Piure de lămâie și Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați ambele părți de pui uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Dragă în pesmet. Pune deoparte.
Saut ciuperci în 1 linguriță ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 8 minute sau până când marginile sunt rumenite.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; pus deoparte.
Saut usturoi în 1 lingură ulei fierbinte la foc mediu 5 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor și se moale.
Scoateți din tigaie și zdrobiți ușor cu o furculiță sau un tocător de cartofi; pus deoparte.
Pregătiți piureul de lămâie și păstrați-l la cald.
Topiți 1 lingură de unt cu 1/2 lingură de ulei în tigaie la foc mediu; adăugați 2 piept de pui și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul într-o grătar într-o tigaie jellyroll. Păstrați puiul cald la cuptor la 22
Repetați cu untul rămas, uleiul și puiul.
Amestecați bulionul de pui și următoarele 3 ingrediente în tigaie și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă ciupercile sotate și usturoiul.
Se amestecă împreună 3 linguri de făină și 1/4 cană de apă; se amestecă în amestecul de bulion la foc mediu-mare. Gatiti 3 minute, amestecand constant sau pana se ingroasa.
Se servește cu piure de pui și lămâie.