Pui sufocat cu orez brun
Această rețetă face 45 de porții cu 50 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica ceapa, morcovi, supa de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui sufocat cu orez brun, Pui sufocat cu sos și orez, și Brown Arroz Con Pollo (orez brun și pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 5 min. sau până când sunt crocante.
Scoateți slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați pui, gătiți 1 până la 2 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc; acoperi. Gatiti 8 min. sau până când puiul este gata (165F).
Transferați puiul în farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 5 min. sau până la licitație. Se amestecă morcovii și 3/4 cană bulion; acoperi. Se fierbe la foc mic 10 min. sau până când legumele sunt fragede. Rezervați 1/3 cană de legume.
Așezați bulionul rămas, rezervat 1/3 cană de legume și Neufchatel în blender; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați sosul și puiul rezervat la legume în tigaie; acoperi. Gatiti 2 min. sau până se încălzește. Puneți orezul pe farfuria de servire; se acoperă cu amestec de pui, sos și slănină.