Puiul Shoyu necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 918 calorii, 59G de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 219 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de suspensie de făină, apă, piure de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Pui Shoyu, Pui Shoyu, și Pui Shoyu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele sosului într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați puiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu și turnați sosul. Aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 40 de minute, îndepărtând orice grăsime care crește. Se aduce din nou la fierbere și se adaugă suspensia de făină, apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă timp de 10 minute pentru a se îngroșa. Aranjați puiul într-un platou adânc de servire și acoperiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.