Pui Satay
Chicken Satay este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 96 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 992 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandwich picant cu brânză la grătar cu pui de arahide (alias topitura de pui Satay), Pui Satay, și Pui Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați untul de arahide, sosul de soia, sucul de lămâie, zahărul brun, pudra de curry, usturoiul și sosul de ardei iute.
Așezați pieptul de pui în marinată și dați-l la frigider.
Lăsați puiul să se marineze cel puțin 2 ore, peste noapte este cel mai bine.
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Țeseți puiul pe frigarui, apoi grătiți timp de 5 minute pe fiecare parte.