Pui rotisor cu fructe uscate și nuci de pin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul rotisor cu fructe uscate și nuci de pin. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 762 calorii, 60g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cireșe tarte, port tawny, nuci de pin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de linte roșie cu fructe uscate și nuci de pin prăjite, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Salată de paste de pui Pesto la grătar cu roșii uscate la soare, rucola și nuci de pin.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați prunele, caisele, cireșele și nucile de pin și gătiți la foc moderat, amestecând, până când nucile de pin sunt aurii și fructele se rumenesc în pete, aproximativ 3 minute.
Adăugați portul și bățul de scorțișoară și gătiți la foc moderat până la sirop, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și picăturile de pui și dați la fiert.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, rumeniți bucățile de pui la foc mare până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 2 minute. Răsturnați sosul de fructe uscate și lichidul în tigaie cu puiul și aduceți la fierbere, întorcând bucățile de pui până când sunt frumos acoperite cu sos, aproximativ 1 minut.
Transferați în farfurii și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Puiul rotisor funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.