Pui Robust La Cuptor Cu Usturoi

Puiul Robust la cuptor cu usturoi este un fără gluten și primar rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 619 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Robust La Cuptor Cu Usturoi, Mâncare Robustă De Pui De Iarnă, și Sandvișuri Robuste De Vită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Clătiți puiul și uscați-l. Zest lamaie. Feliați lămâia rămasă în sferturi și așezați-o în lateral. Cu mixerul manual combinați untul, coaja de lămâie, usturoiul tocat și 1/4 cană de rozmarin tocat.
Luați mâna și glisați-o între piele și carnea de pe piept, precum și slăbirea buzunarelor dintre articulațiile piciorului și aripilor. Scoateți o parte din amestecul de unt de rozmarin pe degete și începeți să vă umpleți în buzunarele de pe piept, picior, aripi etc. (Economisiți aproximativ 1/4 din amestecul de unt de rozmarin și frecați pe interiorul puiului.)
Condimentați cavitatea puiului cu sare, piper și boia.
Adăugați lămâia sfărâmată, crenguțele de rozmarin și usturoiul feliat în cavitatea puiului. Legați picioarele cu sfoară culinară și introduceți aripile în articulațiile picioarelor pentru a le fixa.
Așezați pieptul de pui în sus pe grătarul de prăjire și în cuptor. Prăjiți aproximativ 50 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Scoateți umplutura, sculptați și serviți.