Pui Robust La Cuptor Cu Usturoi

Pui Robust La Cuptor Cu Usturoi
Puiul Robust la cuptor cu usturoi este un fără gluten și primar rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 619 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Robust La Cuptor Cu Usturoi, Mâncare Robustă De Pui De Iarnă, și Sandvișuri Robuste De Vită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți puiul și uscați-l. Zest lamaie. Feliați lămâia rămasă în sferturi și așezați-o în lateral. Cu mixerul manual combinați untul, coaja de lămâie, usturoiul tocat și 1/4 cană de rozmarin tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
UntUnt
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Luați mâna și glisați-o între piele și carnea de pe piept, precum și slăbirea buzunarelor dintre articulațiile piciorului și aripilor. Scoateți o parte din amestecul de unt de rozmarin pe degete și începeți să vă umpleți în buzunarele de pe piept, picior, aripi etc. (Economisiți aproximativ 1/4 din amestecul de unt de rozmarin și frecați pe interiorul puiului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CarneCarne
UntUnt
Aripi De PuiAripi De Pui
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Condimentați cavitatea puiului cu sare, piper și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați lămâia sfărâmată, crenguțele de rozmarin și usturoiul feliat în cavitatea puiului. Legați picioarele cu sfoară culinară și introduceți aripile în articulațiile picioarelor pentru a le fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Așezați pieptul de pui în sus pe grătarul de prăjire și în cuptor. Prăjiți aproximativ 50 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți umplutura, sculptați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista