Pui prăjit sudic cu sos de țară

Pui prăjit sudic cu sos de țară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit sudic cu sos de țară. Această rețetă face 4 porții cu 812 calorii, 57G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de muștar, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 42%. Încercați Pui prăjit sudic cu sos de țară, Friptură de pui prăjită cu sos de țară, și Friptură prăjită cu pui cu sos de țară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul în bucăți de servire. Tăiați bucățile de exces de grăsime și condimentați bine cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
2
Bateți împreună Zara, muștarul și tarhonul într-un castron mare pentru a face o marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
MarinadaMarinada
TarhonTarhon
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Puneți marinada și bucățile de pui într-o pungă de plastic resigilabilă, închideți și strângeți până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Se pune la frigider și se marinează cel puțin 4 ore și până la 12 ore, întorcându-se ocazional.
5
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți puiul din marinată, lăsând să se scurgă orice exces. Dragă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă uleiul într-o tigaie la o adâncime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se încălzește la foc mediu până când se înregistrează 350 km f pe un termometru de prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Adăugați picioarele și coapsele în uleiul fierbinte, în loturi, după cum este necesar. Se prăjește până se rumenesc pe prima parte, 6-7 minute, apoi se întoarce și se prăjeștea doua parte până devine aurie, încă 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați pe un suport într-o tigaie și dați-l la cuptor. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta bucățile rumenite din ulei și lăsați uleiul să revină la 350 buc.F. Continuați să prăjiți bucățile de sân în același mod, apoi adăugați în tigaie încuptorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
11
Coaceți până când puiul este opac pe tot parcursul și un termometru cu citire instantanee introdus în cele mai groase părți înregistrează 180 de litri F pentru porții de coapse și picioare, aproximativ 25 de minute și 170 de litri F pentru porții de sân, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Între timp, faceți sosul. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta bucățile rumenite din uleiul din tigaie și turnați toate, cu excepția a 2-3 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
13
Adăugați cele 2 lingurițe de făină și gătiți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, pentru a face un roux blond, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
14
Adăugați laptele în roux, amestecând bine pentru a îndepărta toate bucățile. Gatiti la foc mic, amestecand si degresand dupa cum este necesar, pana se ingroasa pana la o consistenta asemanatoare sosului, 5-10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper. Se strecoară sosul și se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
SosSos
LapteLapte
15
Retipărit cu permisiunea de a găti acasă de către Institutul culinar al Americii 2003 John Wiley & Sons, Inc.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista