Pui prăjit marinat în șofran, portocală și usturoi cu mămăligă prăjită cu ciuperci sălbatice

Pui prăjit marinat în șofran, portocală și usturoi cu mămăligă prăjită cu ciuperci sălbatice
Friptură de pui marinat în șofran, portocaliu și usturoi cu Toasted polenta ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 7.99 pe portie. O porție conține 1788 calorii, 104G de proteine, și 94G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Pui prăjit cu sos de ciuperci sălbatice, Pui prăjit cu ciuperci sălbatice și unt de usturoi, și Pui, ciuperci salbatice si prajite-saut usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru marinată: aduceți ingredientele la fiert într-o cratiță medie și reduceți la 2 căni și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Puneți puiul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2
Ungeți 1 cană de marinată peste pui și în interiorul cavității. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 4 ore sau până la 8 ore. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Scoateți puiul din marinată și așezați portocalele, usturoiul și ceapa în cavitate și fermă. Condimentează bine cu sare și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Ungeți cu mai multă marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Puneți puiul într-o tigaie medie de prăjire și prăjiți-l la cuptor timp de 15 minute. Reduceți căldura la 375 de grade și continuați să prăjiți timp de 1 până la 1 1/4 ore, lipind cu marinata la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Degresați tigaia și așezați vasul de prăjire cu picăturile deasupra a 2 arzătoare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vinul și sucul de portocale și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate. Rotiți în unt și adăugați arpagicul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
3
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în cimbru și pătrunjel, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați mămăliga și prăjiți până se rumenesc ușor. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare și adăugați 1 lingură de sare. Bateți încet polenta prăjită și reduceți căldura la minim. Treceți la o lingură de lemn și continuați să gătiți până când amestecul începe să se îndepărteze de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă ciupercile, brânza și se condimentează cu sare și piper. Dacă amestecul este prea gros, adăugați mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4

Ingrediente

2kilogramePepperoncini, pentru garniturăPepperoncini, pentru garnitură4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic tocat finarpagic tocat fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoicimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat4cuișoareusturoi, curățat și zdrobitusturoi, curățat și zdrobit6cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri4creveți și cu veneSare și piper măcinat grosierSare și piper măcinat grosier3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci sălbatice asortate (shiitake, stridii, cremini) tocateciuperci sălbatice asortate (shiitake, stridii, cremini) tocate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1miciceapă, decojită și tăiatăceapă, decojită și tăiată1portocaliu, sferturiportocaliu, sferturi4creveți și cu veneMarinada portocalieMarinada portocalie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprecum invidia îngerilorprecum invidia îngerilor1Ceapa galbena medie, tocatasuc de portocale proaspăt storssuc de portocale proaspăt stors1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan rasparmezan ras2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 portocala, coaja proaspat rasa1/2 portocala, coaja proaspat rasa1pinchPinch șofranPinch șofran4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat2ceapă eșalotă, fin tăiată cubulețeceapă eșalotă, fin tăiată cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesăratunt nesărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt rece nesăratunt rece nesărat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #42371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista