Pui prăjit marinat în șofran, portocală și usturoi cu mămăligă prăjită cu ciuperci sălbatice
Friptură de pui marinat în șofran, portocaliu și usturoi cu Toasted polenta ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 7.99 pe portie. O porție conține 1788 calorii, 104G de proteine, și 94G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șobolani, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Pui prăjit cu sos de ciuperci sălbatice, Pui prăjit cu ciuperci sălbatice și unt de usturoi, și Pui, ciuperci salbatice si prajite-saut usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru marinată: aduceți ingredientele la fiert într-o cratiță medie și reduceți la 2 căni și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
1
Puneți puiul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Ungeți 1 cană de marinată peste pui și în interiorul cavității. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 4 ore sau până la 8 ore. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți puiul din marinată și așezați portocalele, usturoiul și ceapa în cavitate și fermă. Condimentează bine cu sare și piper negru măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Ungeți cu mai multă marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Puneți puiul într-o tigaie medie de prăjire și prăjiți-l la cuptor timp de 15 minute. Reduceți căldura la 375 de grade și continuați să prăjiți timp de 1 până la 1 1/4 ore, lipind cu marinata la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Degresați tigaia și așezați vasul de prăjire cu picăturile deasupra a 2 arzătoare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați vinul și sucul de portocale și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate. Rotiți în unt și adăugați arpagicul. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotele și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați vinul și gătiți până se reduce complet. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în cimbru și pătrunjel, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați mămăliga și prăjiți până se rumenesc ușor. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare și adăugați 1 lingură de sare. Bateți încet polenta prăjită și reduceți căldura la minim. Treceți la o lingură de lemn și continuați să gătiți până când amestecul începe să se îndepărteze de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă ciupercile, brânza și se condimentează cu sare și piper. Dacă amestecul este prea gros, adăugați mai multă apă.