Pui prăjit la tigaie cu sos de piper negru

Pui prăjit la tigaie cu sos de piper negru
Rețeta de pui prăjit la tigaie cu sos de piper negru se poate face în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți per porție. O porție conține 462 de calorii, 22 g de proteine și 15 g de grăsimi. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor din sud. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână supă de pui, sare cușer grunjoasă și piper, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 60%. Rețete similare includ pui prăjit cu sos de slănină și piper, friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) și friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) .

Instrucțiuni

1
Se presară puiul cu sare și piper și se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar2 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Dacă Este Necesar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Puneți făina într-o farfurie puțin adâncă și asezonați cu cayenne, sare și piper. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Turnați uleiul de canola într-o tigaie mare de fontă la o adâncime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când un termometru pentru prăjire introdus în ulei înregistrează 375 de grade F. Puneți pungi de hârtie maro sau mai multe prosoape de hârtie stratificate în apropiere pentru a scurge puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Începând cu carnea întunecată, câte o bucată, se adaugă puiul în făina condimentată și se întoarce pentru a se îmbrăca. Agitați pentru a elimina excesul de făină. O bucată pe rând, adăugați puiul în uleiul încins. Uleiul nu trebuie să acopere bine puiul. (Nu supraaglomerați tigaia; acest lucru poate fi periculos și poate duce și la pui umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Prăjiți bucățile, întorcându-le o dată sau de două ori, până când învelișul este maro auriu bogat pe toate părțile, 10 până la 14 minute. Reduceți focul la mediu și acoperiți tigaia. Continuați să gătiți până când puiul este gătit până la capăt și sucul curge limpede când este înțepat cu un cuțit, încă 10 până la 15 minute. (Un termometru cu citire instantanee introdus într-o coapsă ar trebui să înregistreze 170 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Scoateți și scurgeți puiul pe pungi de hârtie maro sau prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Scoateți tigaia de pe foc. Se toarnă cu grijă cea mai mare parte din grăsime într-un vas sau o cutie de metal, lăsând 2 până la 3 linguri în tava cu firimiturile rumenite. Reduceți căldura la foarte scăzută.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Adăugați 4 linguri din făina rămasă folosită pentru a acoperi puiul. Amestecați împreună cu o lingură de lemn și gătiți, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Adăugați laptele și bulionul sau apă. Gătiți, amestecând des, până când sosul este neted și suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
11
Adăugați un praf plin de piper negru. Gustați și ajustați pentru asezonarea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)
12
Serviți sosul cu orez și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Puiul prăjit poate fi asociat cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca SA Prum Essence Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
SA Prum Essence Riesling
SA Prum Essence Riesling
De culoare auriu pal. Aromatic, cu arome de caise și piersici. Sec, cu arome de fructe proaspete, perfect echilibrate de o aciditate vicioasă și un caracter mineral. Savurați singur sau cu o gamă de aperitive ușoare și preparate din fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista