Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice ar crește grădina ta salată
Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice crește grădina ta salata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $4.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 842 calorii. 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole de ceară, oțet de tarhon, cutie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice ar crește grădina ta salată, Stil De Grădină Pilaf De Orez, și Fripturi prăjite cu sos de tigaie Bourbon-cimbru, Pilaf de orez cu afine și migdale.
Instrucțiuni
1
Tăiați prazul de capete și rădăcini verzi dure. Împărțiți prazul pe lungime, apoi tăiați-l în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
2
Așezați felii de nisip de praz într-un castron mare umplut cu apă rece. Separarea straturilor fiecărei felii pentru a elibera boabele de nisip. Lăsați nisipul să se așeze pe fundul vasului. Cu mâinile, ridicați ușor prazul din apă lăsând nisipul și murdăria în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Praz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați prazul la îndemâna brațului de plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ulei de măsline în tigaie pentru a acoperi tigaia, apoi adăugați piept de pui. Piept de pui brun 3 până la 4 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați puțin ulei în tigaie, apoi turnați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Sote prazul 5 minute, până când este moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
8
Adăugați 1 cană de vin în tigaie și cuibăriți pieptul de pui în praz. Reduceți căldura la foc mic și gătiți puiul cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Praz
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Pentru a servi, scoateți puiul din tigaie și feliați pe un unghi. Ventilați și aranjați piept de pui feliat peste un pat de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Praz sotat pe fiecare farfurie sau pe un platou cald de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
11
Se servește cu orez și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
12
Pilaf: încălziți o cratiță medie sau o oală la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Adăugați ulei și unt și șalotă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Sote eșalotă 2 minute, apoi se adaugă 1 1/2 cani de orez. Orez brun ușor 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Brun
Ceapă Eșalotă
Orez
15
Adăugați vin și lăsați-l să se evapore complet, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
16
Adăugați cimbru și bulion de pui la orez. Umpleți bulionul poate jumătate din nou cu apă sau, măsurați 1 cană de apă și adăugați în oală. Aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți orezul și reduceți căldura. Gatiti orezul 20 de minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Cimbru
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Se amestecă coaja de 1 lămâie și pătrunjel în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Pătrunjel
Orez
18
Transferați orezul cu lămâie pe farfurii sau pe vasul de servire cald și garnisiți cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Lămâie
Orez
19
Încălziți 3 inci de apă într-o tigaie adâncă și încălziți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
20
Adăugați ceară tăiată și fasole verde și dovlecei galbeni tăiați julienne în oală. Fierbeți legumele în apă timp de 2 minute, adăugați ardei roșii și fierbeți 1 minut mai mult. Vrei ca legumele să rămână pline de culoare și mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Fasole Verde
Ardei Roșu
Legume
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
21
Scurgeți legumele și șocul rece sub apă curgătoare în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
22
Așezați legumele scurse într-un vas de servit și combinați cu scallions feliate și verdeață de grădină întunecată mărunțită, cum ar fi spanacul sau rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ceapa Verde
Rucola
Spanac
Verzii
23
Bateți împreună muștarul, oțetul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Muștar
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
24
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent în timp ce bateți pentru a obține o emulsie frumoasă a pansamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Emulsii
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
25
Adăugați ierburi și turnați pansament peste salată. Aruncați salata pentru a combina aromele și acoperiți-vă uniform legumele.