Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice ar crește grădina ta salată

Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice ar crește grădina ta salată
Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice crește grădina ta salata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $4.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 842 calorii. 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de fasole de ceară, oțet de tarhon, cutie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui prăjit la tigaie cu praz fraged, Pilaf de orez cu lămâie și orice ar crește grădina ta salată, Stil De Grădină Pilaf De Orez, și Fripturi prăjite cu sos de tigaie Bourbon-cimbru, Pilaf de orez cu afine și migdale.

Instrucțiuni

1
Tăiați prazul de capete și rădăcini verzi dure. Împărțiți prazul pe lungime, apoi tăiați-l în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
2
Așezați felii de nisip de praz într-un castron mare umplut cu apă rece. Separarea straturilor fiecărei felii pentru a elibera boabele de nisip. Lăsați nisipul să se așeze pe fundul vasului. Cu mâinile, ridicați ușor prazul din apă lăsând nisipul și murdăria în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați prazul la îndemâna brațului de plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ulei de măsline în tigaie pentru a acoperi tigaia, apoi adăugați piept de pui. Piept de pui brun 3 până la 4 minute pe fiecare parte, apoi transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați puțin ulei în tigaie, apoi turnați prazul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Sote prazul 5 minute, până când este moale și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
8
Adăugați 1 cană de vin în tigaie și cuibăriți pieptul de pui în praz. Reduceți căldura la foc mic și gătiți puiul cu 5 până la 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
PrazPraz
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Pentru a servi, scoateți puiul din tigaie și feliați pe un unghi. Ventilați și aranjați piept de pui feliat peste un pat de
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Praz sotat pe fiecare farfurie sau pe un platou cald de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
11
Se servește cu orez și salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
12
Pilaf: încălziți o cratiță medie sau o oală la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Adăugați ulei și unt și șalotă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Sote eșalotă 2 minute, apoi se adaugă 1 1/2 cani de orez. Orez brun ușor 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OrezOrez
15
Adăugați vin și lăsați-l să se evapore complet, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
16
Adăugați cimbru și bulion de pui la orez. Umpleți bulionul poate jumătate din nou cu apă sau, măsurați 1 cană de apă și adăugați în oală. Aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți orezul și reduceți căldura. Gatiti orezul 20 de minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CimbruCimbru
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Se amestecă coaja de 1 lămâie și pătrunjel în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
OrezOrez
18
Transferați orezul cu lămâie pe farfurii sau pe vasul de servire cald și garnisiți cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
LămâieLămâie
OrezOrez
19
Încălziți 3 inci de apă într-o tigaie adâncă și încălziți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
20
Adăugați ceară tăiată și fasole verde și dovlecei galbeni tăiați julienne în oală. Fierbeți legumele în apă timp de 2 minute, adăugați ardei roșii și fierbeți 1 minut mai mult. Vrei ca legumele să rămână pline de culoare și mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Fasole VerdeFasole Verde
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
21
Scurgeți legumele și șocul rece sub apă curgătoare în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
22
Așezați legumele scurse într-un vas de servit și combinați cu scallions feliate și verdeață de grădină întunecată mărunțită, cum ar fi spanacul sau rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ceapa VerdeCeapa Verde
RucolaRucola
SpanacSpanac
VerziiVerzii
23
Bateți împreună muștarul, oțetul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
24
Adăugați ulei de măsline într-un flux lent în timp ce bateți pentru a obține o emulsie frumoasă a pansamentului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
EmulsiiEmulsii
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
25
Adăugați ierburi și turnați pansament peste salată. Aruncați salata pentru a combina aromele și acoperiți-vă uniform legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
IerburiIerburi

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze de spanac sau rucola, mărunțitefrunze de spanac sau rucola, mărunțite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/2 cani de biscuiti1-1/2 cani de biscuiti11 kilogram de dovlecel,Muștar DijonMuștar Dijon1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1mânăpătrunjel cu frunze plate, tocatpătrunjel cu frunze plate, tocat113Nuci de orice fel (tocate)(o pereche de pumni din coșuri de produse) fasole verde proaspătă(o pereche de pumni din coșuri de produse) fasole verde proaspătă1lămâie, sucatălămâie, sucată2prazpraz1lămâie, zestedlămâie, zested3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez cu bob lungorez cu bob lung596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)(1 întoarceți tigaia într-un flux lent) ulei de măsline extravirgin(1 întoarceți tigaia într-un flux lent) ulei de măsline extravirgin2(iarnă)(2 rotații în jurul tigaiei) ulei de măsline extravirgin(2 rotații în jurul tigaiei) ulei de măsline extravirgin2(iarnă)tarhon proaspăt tocat și / sau pătrunjel proaspăttarhon proaspăt tocat și / sau pătrunjel proaspăt1ardei gras roșu, tăiat în fâșii subțiriardei gras roșu, tăiat în fâșii subțiri4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat2scallions, tăiate în pe o diagonalăscallions, tăiate în pe o diagonală1mareceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt680Nuci de orice fel (tocate)piept de pui dezosat, fără pielepiept de pui dezosat, fără piele4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMigdale sfărâmate, prăjite, pentru garniturăMigdale sfărâmate, prăjite, pentru garnitură2(iarnă)(câteva linguri 1) vin alb sau oțet de tarhon(câteva linguri 1) vin alb sau oțet de tarhon3crenguțeCâteva cimbru proaspăt, frunze dezbrăcate și tocate, aproximativ 1 lingurăCâteva cimbru proaspăt, frunze dezbrăcate și tocate, aproximativ 1 lingură2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 cerc de tort de carton (6 inchi)1 cerc de tort de carton (6 inchi)113Nuci de orice fel (tocate)(o pereche de pumni din coșuri de produse) fasole de ceară proaspătă(o pereche de pumni din coșuri de produse) fasole de ceară proaspătă1micisquash galben, julienne tăiat în fâșiisquash galben, julienne tăiat în fâșii397Nuci de orice fel (tocate)sau 2 cesti de supa de pui sau stocsau 2 cesti de supa de pui sau stoc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista