Pui Prăjit Jus

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 55 de porții cu 197 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Un amestec de vin, morcov, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui prăjit cu salată Bibb și vinetă de pui prăjită, Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, și I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați fiecare carcasă în 4 bucăți; așezați într-o tigaie cu jeleu ușor unsă. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, 35 până la 45 de minute sau până se rumenesc.
Gatiti ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecand ocazional, 3 pana la 4 minute sau pana se inmoaie. (Nu overcook.)
Adăugați vin alb în amestecul de ceapă, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Se fierbe, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până când vinul este redus cu trei sferturi.
Adăugați bucăți de carcasă și apă pentru a acoperi cu 2 inci. Reveniți la fierbere la foc mare; reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 1 1/2 ore.
Turnați sosul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cratiță mică, aruncând solidele.
Lăsați să stea 10 minute și degresați grăsimea din sos. Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare.
Bateți împreună amidon de porumb și 1 lingură. apă.
Bateți amestecul de amidon de porumb în sos. Reveniți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute sau la consistența dorită. Se amestecă pătrunjelul și arpagicul; adăugați sare și piper după gust.
* 2 până la 3 lb. oasele sau aripile de pui pot fi înlocuite.