Puiul prăjit cu unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1316 calorii, 86G de proteine, și 100g de grăsime per portie. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit la tigaie cu unt de usturoi cu lămâie, Pui Prăjit Cu Rețetă De Unt De Lămâie, și Pui prăjit cu miere cu unt de lămâie-tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți o tigaie mare sau o tigaie în cuptor pentru a preîncălzi în timp ce pregătiți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Începeți prin pregătirea unui unt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Așezați 4 linguri de unt într-un bol de amestecare și adăugați aproximativ 1 linguriță de coajă din lămâi. Condimentează cu sare și piper și amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Aplatizați puiul tăind coloana vertebrală și aplatizând pieptul apăsând ferm cu călcâiul mâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper. Folosind degetele, separați ușor pielea de sân și coapse. Ungeți untul de lămâie uniform în cavitatea dintre piele și carne, asigurându-vă că este lucrat uniform peste pasăre. Cu partea pielii orientată în sus, stropiți ulei de măsline peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Scoateți tigaia preîncălzită din cuptor și puneți puiul în tigaie, cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați feliile de lămâie peste pasăre împreună cu fenicul, ceapa, usturoiul, cimbru și oregano. Pe măsură ce gătește, acest lucru va aroma pasărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Se introduce la cuptor și se prăjește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor, întoarceți puiul cu pielea în sus și adăugați jumătate de vin în tigaie. Reveniți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în articulația dintre picior și coapsă înregistrează 165 de grade F, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Când puiul este gata, scoateți din tigaie într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de sculptură și placare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Între timp, faceți un sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Așezați tigaia de pui la foc mediu-mare și adăugați untul și vinul rămas. Se amestecă până se topește untul și sosul se îngroașă ușor.