Pui prăjit cu unt de lămâie

Puiul prăjit cu unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1316 calorii, 86G de proteine, și 100g de grăsime per portie. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui prăjit la tigaie cu unt de usturoi cu lămâie, Pui Prăjit Cu Rețetă De Unt De Lămâie, și Pui prăjit cu miere cu unt de lămâie-tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Puneți o tigaie mare sau o tigaie în cuptor pentru a preîncălzi în timp ce pregătiți puiul.
Începeți prin pregătirea unui unt de lămâie.
Așezați 4 linguri de unt într-un bol de amestecare și adăugați aproximativ 1 linguriță de coajă din lămâi. Condimentează cu sare și piper și amestecă bine.
Aplatizați puiul tăind coloana vertebrală și aplatizând pieptul apăsând ferm cu călcâiul mâinii.
Presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper. Folosind degetele, separați ușor pielea de sân și coapse. Ungeți untul de lămâie uniform în cavitatea dintre piele și carne, asigurându-vă că este lucrat uniform peste pasăre. Cu partea pielii orientată în sus, stropiți ulei de măsline peste pui.
Scoateți tigaia preîncălzită din cuptor și puneți puiul în tigaie, cu pielea în jos.
Așezați feliile de lămâie peste pasăre împreună cu fenicul, ceapa, usturoiul, cimbru și oregano. Pe măsură ce gătește, acest lucru va aroma pasărea.
Se introduce la cuptor și se prăjește 30 de minute.
Scoateți din cuptor, întoarceți puiul cu pielea în sus și adăugați jumătate de vin în tigaie. Reveniți la cuptor și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în articulația dintre picior și coapsă înregistrează 165 de grade F, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Când puiul este gata, scoateți din tigaie într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de sculptură și placare.
Între timp, faceți un sos de tigaie.
Așezați tigaia de pui la foc mediu-mare și adăugați untul și vinul rămas. Se amestecă până se topește untul și sosul se îngroașă ușor.
Se toarnă sosul de tigaie peste platoul de pui.