Pui prăjit cu unt cu napolitane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu unt cu napolitane. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 956 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, chipotle în adobo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cheddar Grit prăjituri cu ardei prăjiți, Pui prăjit și vafe cu sirop de unt de arțar, și Torturi Mascarpone Grit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F cu un suport setat în partea de sus.
Așezați o foaie de copt pe raft pentru a se încălzi.
Bateți împreună 1 cană de sirop de arțar și chipotles într-un bol. Se condimentează cu sare.
Așezați copanele și coapsele de pui într-un castron mare și presărați liberal cu sare și piper.
Adăugați jumătate din untul topit și aruncați puiul pentru a acoperi.
Scoateți foaia de copt fierbinte din cuptor și așezați cu grijă puiul pe foaia de copt, cu pielea în sus pentru coapse.
Coaceți până când pielea este maro aurie și crocantă, iar temperatura internă pe un termometru citit instantaneu înregistrează 160 de grade F, 20 până la 25 de minute.
Între timp, faceți vafe. Preîncălziți un fier de vafe de 6 1/2 inci la foc mediu-mare.
Bateți împreună făina, grăsimile, praful de copt și 1/4 linguriță de sare într-un bol de amestecare. Într-un castron separat, amestecați împreună laptele, oul și untul topit rămas și siropul de arțar. Se amestecă încet ingredientele umede în ingredientele uscate, amestecând până se combină.
Pulverizați fierul de vafe fierbinte cu spray-ul de gătit.
Se toarnă 1/2 cană de aluat în centrul fierului de vafe, se închide capacul și se gătește până se rumenesc și se fierbe, 3 până la 5 minute.
Transferați vafa gătită pe o farfurie. Continuați să gătiți vafe cu aluatul rămas, pulverizând între loturi, făcând 4 vafe în total.
Pentru a servi, așezați o vafe pe o farfurie mare. Topiți fiecare vafe cu un tambur și coapsă.
Stropiți peste tot cu siropul de arțar chipotle, servind orice sirop rămas pe lateral.