Pui Prăjit Cu Umplutură De Caise

Pui Prăjit Cu Umplutură De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu umplutură de caise. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1040 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.47 pe portie. Un amestec de țelină, conserve de caise, pâine veche de o zi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Orice-friptură de caise & pecan umplutura, Friptură de porc cu caise și ceapă eșalotă umplutura, și Friptură de porc cu umplutură de caise-orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/3 cană de ulei de măsline, usturoiul, 1 lingură de maghiran, coaja de lămâie și sucul, boia de ardei, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un mini robot de bucătărie și pulsați pentru a face o pastă. Slăbiți pielea de pui cu degetele. Frecați pasta sub și peste piele și în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți puiul pe o foaie de copt cu margini și dați-l la frigider, neacoperit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa roșie, țelina și caisele uscate și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
Adăugați pâinea și pătrunjelul și gătiți, amestecând, până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Adăugați bulionul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. umpleți cavitatea de pui cu umplutura, legați picioarele împreună cu sfoară și puneți pieptul în sus pe un suport într-o tigaie; trageți aripile dedesubt. Prăjiți până când pielea începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și continuați să prăjiți până se rumenesc adânc, încă aproximativ 1 oră. (Acoperiți ușor cu folie dacă se rumenesc prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Bateți conservele și oțetul într-un castron mic; periați puiul și continuați să prăjiți până când pielea este crocantă și un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 de grade F, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de sculptură.
9
Garnisiți cu crengute de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
10
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista