Pui prăjit cu tarhon și muștar
Dacă aveți în jur 2 ore pentru a petrece în bucătărie, tarhon și muștar prăjit de pui liber ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 807 calorii, 49G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lămâie, usturoi, stoc de legume și muștar dijon. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pui Prăjit În Aer Liber, Pui prăjit la tigaie cu tarhon și sos de smântână de muștar, și Pui prăjit la tigaie cu tarhon și sos de smântână de muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Puneți tulpinile de tarhon, legumele, uleiul de măsline și usturoiul într-o formă grea de prăjire.
Se pune la foc mare și se gătește 10 minute, amestecând ocazional, până când legumele încep să se rumenească.În timp ce legumele se gătesc, scoateți orice sfoară de la găini, presărați cavitățile cu sare și piper și umpleți sferturile de lămâie în interior.
Așezați puii, cu pieptul în jos, deasupra legumelor. Condimentați cu sare și piper, împrăștiați peste jumătate din frunzele de tarhon tocate, apoi stropiți cu puțin ulei de măsline. Prăjiți timp de 20 de minute. Între timp, amestecați 1 lingură de muștar cu restul de frunze de tarhon tocate.
Scoateți cositorul de prăjire din cuptor, întoarceți puii și întindeți cu amestecul de muștar. Întoarceți puii la cuptor și prăjiți încă 40 de minute sau până când sucurile se limpezesc atunci când o coapsă este străpunsă cu o frigăruie.
Scoateți puii într-un vas sau 2 farfurii mari și acoperiți fiecare cu un bol răsturnat. Îndepărtați orice exces de grăsime din cositorul de prăjire.
Așezați cositorul la foc mare, turnați vinul și fierbeți timp de 8-10 minute până când vinul s-a redus aproape complet. Acum se toarnă bulionul și se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 5-7 minute până se reduce la jumătate. Se amestecă 1 linguriță de muștar, se condimentează după gust și se strecoară într-o barcă cu sos.