Friptura de pui cu struguri, castane și unt de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 914 calorii, 59G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de frunze de dafin, slănină, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma castanele, puteți urma acest fel principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon, Pui de tarhon cu struguri și linguină, și Castane prăjite în Port cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, amestecați 1 băț de unt cu 2 linguri de tarhon și condimentați cu sare și piper. Slăbiți pielea puiului peste sâni și picioare și întindeți untul sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți cimbrul, rozmarinul și frunza de dafin în cavitate și condimentați cu sare și piper. Condimentează exteriorul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Puneți puiul într-o tigaie și prăjiți aproximativ 1 1/2 ore, întorcând tigaia de câteva ori pentru a găti uniform. Pasărea se face atunci când sucurile din coapsa interioară sunt aproape limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și ușor crocante, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie; aruncați grăsimea. În aceeași tigaie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați castanele, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până când sunt glazurate, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați strugurii și restul de 1 lingură de tarhon și gătiți până când strugurii sunt pe cale să izbucnească, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Struguri
9
Adăugați slănina. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Transferați puiul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță mică și se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 2 minute. Tăiați puiul și serviți cu strugurii și castanele; treceți sucurile de tigaie.