Pui prăjit cu struguri, castane și unt de tarhon

Friptura de pui cu struguri, castane și unt de tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 914 calorii, 59G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de frunze de dafin, slănină, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma castanele, puteți urma acest fel principal cu Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon, Pui de tarhon cu struguri și linguină, și Castane prăjite în Port cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, amestecați 1 băț de unt cu 2 linguri de tarhon și condimentați cu sare și piper. Slăbiți pielea puiului peste sâni și picioare și întindeți untul sub piele.
Puneți cimbrul, rozmarinul și frunza de dafin în cavitate și condimentați cu sare și piper. Condimentează exteriorul cu sare și piper.
Puneți puiul într-o tigaie și prăjiți aproximativ 1 1/2 ore, întorcând tigaia de câteva ori pentru a găti uniform. Pasărea se face atunci când sucurile din coapsa interioară sunt aproape limpezi.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și ușor crocante, 5 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; aruncați grăsimea. În aceeași tigaie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Adăugați castanele, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până când sunt glazurate, 3 minute.
Adăugați strugurii și restul de 1 lingură de tarhon și gătiți până când strugurii sunt pe cale să izbucnească, 4 minute.
Adăugați slănina. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie.
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță mică și se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 2 minute. Tăiați puiul și serviți cu strugurii și castanele; treceți sucurile de tigaie.