Pui prăjit cu sos maro
Rețeta de pui fript cu sos maro poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acest fel principal are 328 de calorii, 26 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Un amestec de boia de ardei, cimbru, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 30%. Rețete similare sunt Pui prăjit cu sos, Pui prăjit cu usturoi și Pui și sos.
Instrucțiuni
Combina cimbru sau rozmarin, sare, piper si boia de ardei; frecați pe exteriorul puiului și în cavitate.
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică. Aranjați fâșii de bacon peste porția de piept de pui.
Coaceți, descoperit, la 450° timp de 15 minute.
Adăugați bulion în tigaie; ungeți puiul cu bulion. Reduceți căldura la 350°.
Coaceți, unturând de mai multe ori, timp de 1-1/4 ore sau până când sucurile curg limpede.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. Îndepărtați excesul de grăsime din sucurile din tigaie.
Combinați apa și făina; se amestecă în sucuri. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Dacă doriți, prăbușiți baconul în sos.