Pui prăjit cu sos

Pui prăjit cu sos
Reteta de pui prăjit cu sos ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 163 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână untură, friteuză, făină nesiftită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pui prăjit cu sos de tigaie, Friptură de pui prăjită și sos, și Pui prăjit sudic cu sos.

Instrucțiuni

1
Aranjați bucățile de pui, fără a atingeși un strat adânc, într-un vas de copt superficialsau tigaie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se presară cu sare, se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Când este gata să prăjiți puiul, scurgeți toate sucurile acumulate și bateți puiul uscat pe mai multe grosimi de prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Presărați puiul cu ardeiul, apoi dragați scuturând câteva bucăți la un moment dat în făină într-o pungă de plastic. Pe măsură ce scoateți puiul dinfăină tocată, scuturați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare de fier până la aproximativ un centimetru adâncime, se pune la foc moderat și, în curând, când aburul începe să crească din ulei, se adaugă bucățile de pui, cu pielea în jos. Se prăjește încet timp de 30 de minute, menținând căldura moderată sau moderat scăzută, astfel încât puiul să nu se rumenească; întoarceți și prăjiți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de apă (uleiul va scuipa și sputter), acoperiți tigaia și lăsați să stea până când scuipatul se oprește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți puiul la mai multe grosimi de prosop de hârtie pentru a se scurge, aranjând astfel încât piesele să nu se atingă. De asemenea, așezați o foaie de prosop de hârtie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
1
Turnați uleiul și picăturile din tigaie, apoi lingurați 4 linguri din eleîn tigaie. Se amestecă făina și se gătește și se amestecă la foc moderat mic timp de aproximativ 5 minute sau până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți în apă, sare și piper, apoi gătiți, amestecând constant, timp de aproximativ 5 minute sau până când se îngroașă,se omogenizează și nu persistă gustul de amidon crud.Gustați pentru sare și piper și reglați după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PiperPiper
AmidonAmidon
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă sosul într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
4
Puneți puiul pe un platou încălzit șiserviți. Treceți sosul împreună cu un coșbucăți proaspete coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Pui întregPui întreg
SosSos
5
Retipărit cu permisiunea dintr-o poveste de dragoste cu gătitul sudic: rețete și amintiri de Jean Anderson, 2007 Harper
6
Collins

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista