Pui Prăjit Cu Sare
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 54 calorii, 10g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați —pui de 4 kilograme, maghiran, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Branzino întreg prăjit în sare, Snapper Roșu Întreg Prăjit Cu Sare, și Arahide prăjite cu sare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați o tigaie de prăjire de 15x11 " cu folie, dacă doriți. Stuffherbs în cavitatea de pui; cravată picioarele looselytogether. Tuck sfaturi aripa sub.
Puneți sare și albușuri de ou într-o marecastron. Folosiți-vă mâinile pentru a se amesteca bine,frământând pentru a se înmuia ușor, aproximativ4 minute. Împachetați 1/3 din amestecul de sare pefundul tigaiei.
Puneți puiul deasupra. Împachetați amestecul de sare rămas peste și în jurpui pentru a închide complet.
Prăjiți până când un termometru înregistrează165. f când este introdus prin crusta de sare în partea cea mai groasă a coapsei, aproximativ 70 de minute.
Se lasă să se odihnească 10 minute.Crack sare cu spatele unui cuțit saulingura de lemn.
Îndepărtați sarea și pieleadin pui; transferați carnea pe o suprafață de lucru. Sculptați și serviți.