Pui Prăjit Cu Portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1569 calorii, 123G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $6.61 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rădăcină de ghimbir, cățel de usturoi, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Se amestecă Broccoli prăjit cu portocale și ghimbir, Carne de vită portocalie prăjită și mazăre de zăpadă, și Se amestecă carnea de vită prăjită și Broccoli cu sos de portocale-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de soia, 1 linguriță de amidon de porumb, rădăcina de ghimbir și usturoiul într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Se amestecă puiul. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Se amestecă sucul de portocale și 2 lingurițe de amidon de porumb până se dizolvă amidonul de porumb; pus deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei în tigaie antiaderentă de 10 inci sau wok la foc mare.
Adăugați pui; se amestecă prăjiți 4 până la 6 minute sau până când puiul nu mai este roz în centru.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie.
Adăugați ciuperci și morcov; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă amestecul de pui și suc de portocale.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă aproximativ 30 de secunde sau până se îngroașă.