Pui prăjit cu picături de tigaie cu ierburi și usturoi
Puiul prăjit cu picături de tigaie cu ierburi și usturoi este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 977 calorii, 75g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, rozmarin, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 513 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui prăjit cu usturoi și ierburi în timpul săptămânii, Pui prăjit cu unt de ierburi, ceapă și usturoi, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 6 linguri de sare, zahăr și 4 căni de apă într-o oală mare până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați încă 4 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Adăugați pui.Acoperiți, răciți și lăsați saramura timp de 4-12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Saramură
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Setați o grătar în interiorul unei tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
5
Scoateți puiul dinsaramură; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Lăsați să stea 20 de minute. Condimentează ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie marecast-fier de călcat la foc mediu-mare.Aranjați bucățile de picioare, cu pielea în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați 1 cap de usturoi, tăiat cu fața în jos,în centrul tigaiei. Puneți câte 5 crenguțe dintrecimbru și rozmarin în jurul puiului. Gătitpână când pielea este maro aurie, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pui întreg
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați ierburile și usturoiul pe raftul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ierburi
10
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie; se învârte pentru a acoperi.Flip pui; ungeti cu sucuri tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați, cu pielea în sus, pe raftul pregătit. Repetați CU1 lingură de ulei, piept de pui,1 cap de usturoi, 5 crenguțe de cimbru, 5 crenguțe de rozmarin și 1 lingură de unt. Rezervați picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Cimbru Proaspăt
Rozmarin
Unt
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Transferați puiul la cuptor și prăjiți până laun termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei registre 160 buc.F, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
13
Transferați puiul, ierburile șiusturoi într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ierburi
14
Lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
15
Între timp, se scurge căldura peste mediucăldură, adăugând 1 lingură de ulei dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
16
Adăugați restulierburi și usturoi, tăiate cu fața în jos. Se amestecă până laaromat, 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
17
Adăugați 2 linguri de unt; se amestecă până se rumenesc untul, 1-2 minute.Strângeți lămâia peste.