Puiul prăjit cu miere cu lămâie și tarhon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 691 calorii. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pui, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu miere cu lămâie și tarhon, Pui prăjit cu miere cu unt de lămâie-tarhon, și Pui prăjit cu legume de primăvară și sos de lămâie-miere.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Radeți fin suficientă coajă de la 1 lămâie pentru a măsura 1 lingură, apoi stoarceți suficient suc din aceeași lămâie pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Lămâie
3
Se amestecă untul, tarhonul, coaja, 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Unt
Piper
Sare
4
Puneți puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mică. Pornind de la cavitatea gâtului, lucrați ușor degetele între piele și carnea sânului pentru a slăbi pielea până la coapse fără a rupe. Puneți un sfert de unt de tarhon sub pielea fiecărui sân, apoi frecați pielea din exterior pentru a se răspândi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Pui întreg
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Pornind de la cavitatea mare, slăbiți pielea de pe ambele părți ale cavității cu un cuțit de tăiat (pentru a oferi acces la coapse), apoi lucrați ușor degetele între piele și carnea coapselor și a tobelor. Împărțiți untul de tarhon rămas între coapse și tobe, frecând pielea din exterior pentru a se răspândi uniform. Se condimentează cavitatea și pielea cu sare și piper, apoi se înjumătățește lămâia rămasă și se pune în interior cavitatea împreună cu usturoiul. Legați betisoarele împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Copane De Pui
Tarhon
Unt
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Cuțit
6
Bateți împreună miere, suc de lămâie, ulei și 1/4 linguriță de sare rămasă. Prăjiți puiul 30 de minute, apoi periați sucurile de tigaie și jumătate din amestecul de miere peste pui și prăjiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Suc De Lămâie
Pui întreg
Miere
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
7
Periați din nou puiul cu sucuri de tigaie și amestecul de miere rămas și continuați să prăjiți până când termometrul introdus în partea cărnoasă a unei coapse (nu atingeți osul) înregistrează 170 de euro F, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Miere
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
8
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să stea cu 10 până la 15 minute înainte de a sculpta. Degresați grăsimea din sucurile de tigaie și serviți sucuri cu pui.