Pui Prăjit Cu Lămâi Și Fenicul

Friptura de pui cu lămâi și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 936 calorii, 76g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de lămâi, sare grosieră și piper măcinat, până la 3 bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fenicul și scorțișoară-pui fript frecat și lămâi cu pene de cartofi, Tagine de pui cu fenicul, lămâi conservate și măsline verzi, și Pui Prăjit Cu Lămâi Meyer.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Așezați puiul pe o foaie mare de copt cu margini; condimentează cu sare și piper.
Puneți o jumătate de lămâie în cavitate. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele împreună.
Adăugați fenicul și lămâile rămase pe foaie și aruncați cu ulei.