Pui Prăjit-Calzone De Anghinare
Calzonele prăjite de pui-anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 389 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți inimi de anghinare, cățel de usturoi, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit-Calzone De Anghinare, Calzone de pui, spanac și anghinare (Dimensiune personală), și Trei Calzone de brânză și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pat anghinare uscat cu prosoape de hârtie.
Combinați anghinare, sare, piper și usturoi într-un castron mare.
Adăugați spanac, brânză și pui; aruncați ușor pentru a combina.
Ungeți uleiul peste o foaie de copt; presărați cu făină de porumb. Desfaceți aluatul pe foaia de copt pregătită; tăiați în 6 porții egale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Bateți fiecare porțiune într-un dreptunghi de 6 x 5 inci. Se toarna 2/3 cana amestec de spanac in centrul fiecarei portii de aluat. Îndoiți un colț din fiecare porție de aluat peste amestecul de spanac pentru a forma un triunghi. Apăsați marginile împreună cu degetele pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 12 minute sau până la auriu.