Pui Prăjit Beat Lent
Puiul prăjit beat lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2958 calorii, 200g de proteine, și 133g de grăsime pe porție. Pentru $11.72 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână cartofi, bere lager, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui De Brânză Beat, pui beat cu fructe de padure goji si orez, și Maimuță Beată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Puneți găuri peste toată portocala cu o furculiță și introduceți portocala în cavitatea puiului.
Așezați puiul într-o tigaie adâncă sau într-un cuptor olandez și acoperiți bine cu 1 lingură de ulei de măsline.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați cartofii, cățelele de usturoi, morcovii și ceapa în jurul puiului și stropiți încă 1 lingură de ulei pe legume. Se dizolvă bulionul de pui în apă și se toarnă în tigaie cu berea. Acoperiți tigaia.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; descoperiți tigaia și ungeți puiul cu sucurile din tigaie. Întoarceți tigaia la cuptor, neacoperită și gătiți încă 30 până la 45 de minute, ungând cu sucuri la fiecare 15 minute.
Ridicați focul cuptorului la 450 de grade F (230 de grade C) și coaceți puiul până când pielea se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți legumele din jurul puiului.
Scurgeți sucurile pentru a face sos, dacă doriți, și acoperiți puiul cu capacul tigaiei. Lăsați puiul să stea aproximativ 10 minute înainte de a servi cu legumele.