Pui portocaliu cu sparanghel

Puiul portocaliu cu sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 579 calorii, 57G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. 20 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de fulgi de piper, orez brun, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 94%. Încercați Pui portocaliu cu sparanghel, Pui portocaliu-balsamic cu sparanghel, fasole verde și mămăligă, și Risotto De Sparanghel Cu Piper Portocaliu Și Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati fulgii de pui, usturoi si ardei rosu pana cand puiul nu mai este roz, 5 pana la 7 minute.
Adăugați sparanghel și gătiți până la verde strălucitor și începând să devină fraged, încă 3 minute.
Bateți sosul de soia, mierea, sucul de portocale și coaja de portocală împreună într-un castron mic; se toarnă peste pui. Gatiti si amestecati pana cand sosul acopera puiul si sparanghelul, inca aproximativ 1 minut.
Se servește peste orez brun fiert.