Pui Portocaliu

Pui Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portocaliu. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 307 calorii. Un amestec de suc de portocale, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Pui portocaliu (alias pui cu sos de portocale), și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.

Instrucțiuni

1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
2
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu sare și piper; dragă pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; gatiti timp de 1 minut sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul; feliați subțire și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Adăugați vin și suc în tigaie; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Serviți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista