Pui Portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul portocaliu. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 307 calorii. Un amestec de suc de portocale, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Pui portocaliu (alias pui cu sos de portocale), și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați ambele părți ale puiului uniform cu sare și piper; dragă pui în făină.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; gatiti timp de 1 minut sau pana se rumeneste usor, amestecand ocazional.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul; feliați subțire și păstrați la cald.
Adăugați vin și suc în tigaie; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 4 minute).