Pui Portocaliu
Puiul portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 430 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 234 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, sare, ghimbir proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, 3 ingrediente pui portocaliu (grătar de marmeladă portocalie), și 3 ingrediente pui portocaliu (grătar de marmeladă portocalie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
puiul, sosul de soia, sake-ul și ghimbirul proaspăt într-un castron și amestecați
Lăsați puiul să se marineze cel puțin 15 minute sau
de preferință până la 8 ore.
Adăugați toate ingredientele pentru sosul de portocale într-o tigaie și amestecați împreună. Când
sunteți gata să faceți puiul portocaliu, preîncălziți o oală grea umplută
cu 2 inci de ulei vegetal la 340 de grade F (170 C). Pregătiți o hârtie
suport căptușit cu prosoape.
1/2 cană amidon de cartofi într-un alt castron și praf puiul cu
amidon de cartofi. Vrei o acoperire uniformă, dar nu ar trebui să fie acoperită. Prăjiți puiul în loturi până se rumenesc și se fierbe, răsturnând de câteva ori pentru a vă asigura că se rumenesc uniform.
Scurgeți puiul pe raftul pregătit. Când tot puiul este gata, încălziți tigaia cu sosul de portocale, amestecând continuu până începe să se îngroașe.
puiul prăjit la sosul de portocale și aruncați pentru a acoperi uniform. În
puiul portocaliu se face atunci când sosul formează o glazură groasă în jurul