Pui polonez și găluște

Puiul polonez și găluștele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 476 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 154 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pui, țelină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pierogi (Găluște Poloneze), Kopytka (Găluște Poloneze De Cartofi), și Kluskies (Găluște Poloneze De Cartofi).
Instrucțiuni
Puneți puiul, ceapa și țelina într-o oală mare, apoi umpleți oala cu apă. Condimentați cu condimente de pasăre, ienibahar întreg, busuioc, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper și sare de condiment. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 2 ore sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din bulion și strecurați bulionul pentru a îndepărta condimentele și orice os. Întoarceți bulionul în tigaie, amestecați crema de supă de pui și continuați să fierbeți. Puneți puiul deoparte să se răcească.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, uleiul de măsline, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper cu 2 căni de apă. Adăugați treptat făina și amestecați până se îngroașă.
Folosind o lingură mare și un cuțit, scoateți o lingură de aluat și tăiați bucăți mici în bulion. Repetați până când a fost folosit tot aluatul. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 15 minute.
Între timp, curățați și dezosați puiul.
Tăiați carnea în bucăți mici, adăugați-o în bulion și încălziți-o.