Pui polonez și găluște

Pui polonez și găluște
Puiul polonez și găluștele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 476 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 154 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pui, țelină, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pierogi (Găluște Poloneze), Kopytka (Găluște Poloneze De Cartofi), și Kluskies (Găluște Poloneze De Cartofi).

Instrucțiuni

1
Puneți puiul, ceapa și țelina într-o oală mare, apoi umpleți oala cu apă. Condimentați cu condimente de pasăre, ienibahar întreg, busuioc, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță piper și sare de condiment. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de aproximativ 2 ore sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
Sare CondimentatăSare Condimentată
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Pui întregPui întreg
țelinățelină
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți puiul din bulion și strecurați bulionul pentru a îndepărta condimentele și orice os. Întoarceți bulionul în tigaie, amestecați crema de supă de pui și continuați să fierbeți. Puneți puiul deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
CondimenteCondimente
Pui întregPui întreg
BulionBulion
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, uleiul de măsline, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper cu 2 căni de apă. Adăugați treptat făina și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Folosind o lingură mare și un cuțit, scoateți o lingură de aluat și tăiați bucăți mici în bulion. Repetați până când a fost folosit tot aluatul. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Între timp, curățați și dezosați puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Tăiați carnea în bucăți mici, adăugați-o în bulion și încălziți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
7
Servește.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista