Pui Piri-Piri

Pui Piri-Piri
Pui Piri-Piri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 106 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, găini, marinată piri-piri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 39%. Încercați Pui Piri-Piri Din Africa De Sud, Pui Piri-Piri cu orez picant, și Pui Piri Piri cu orez picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l; tăiați și aruncați excesul de grăsime. Puneți puiul într-un castron mare. Se amestecă marinada piri-piri, se toarnă peste pui și se întorc bucăți pentru a acoperi. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 1 zi, transformând puiul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Cu clești, ridicați puiul din marinată, scurgeți-l bine și așezați-vă pe un grătar pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde; păstrați o sticlă de pulverizare cu apă la îndemână pentru a stinge orice flăcări); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand ocazional, pana cand pielea este bine rumenita si carnea la os nu mai este roz (taiata pentru a testa), 35 pana la 40 de minute in total; periați ocazional cu marinată până la aproximativ 10 minute înainte ca puiul să fie gata. Pe măsură ce bucățile sunt gata, transferați-le pe un platou și acoperiți-le ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Se toarnă marinada rămasă într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mic. Amestecând ocazional, aduceți amestecul la foc mic; reglați căldura pentru a menține fierberea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați unt și amestecați până se topește și se încorporează; dați focul la minim și amestecați ocazional până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Se toarnă sosul într-un castron mic sau ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Garnisiți puiul cu pene de lămâie și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista