Pui Pilau ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 489 calorii. Dacă aveți la îndemână piper, orez, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui Pilau, Pui-și-Collards Pilau, și Pilau de pui și năut cu o singură oală.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 8 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez. Reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
2
Scoateți din căldură; lăsați să stea în bulion 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Scoateți puiul și răciți ușor; rezervați 1 bulion de 2/3 căni. Piele și oase de pui, și se taie în bucăți muscatura de dimensiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
4
Aduceți puiul, bulionul rezervat și orezul la fiert într-o cratiță mare. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 20 de minute sau până când bulionul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Scoateți din căldură; lăsați să stea 5 minute. Fluff cu o furculiță.