Pui Piccata I
Pui Piccatan s-ar putea să fiu doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 284 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ou, lămâi, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 88 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la o grosime de 1/4 inch între folie de plastic sau hârtie cerată.
Amestecați firimiturile de pâine, sarea, piperul și usturoiul praf. Se acoperă puiul cu făină, se înmoaie în amestecul de ouă și se acoperă cu amestecul de pesmet.
Încălziți untul sau margarina și uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti puiul timp de 8 pana la 10 minute, intorcand o data, pana cand sucul nu mai este roz cand se taie centrele celor mai groase bucati.
Scoateți puiul din tigaie folosind clești; păstrați cald.
Se amestecă sucul de lămâie și vinul în picături în tigaie.
Se încălzește până la fierbere; se toarnă peste pui.
Se presară pătrunjel proaspăt tocat și se servește cu pene de lămâie pentru garnitură.