Pui Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatanul de pui. Această rețetă servește 6. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 245 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de piept de pui, sare, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Agitați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic.
Adăugați bucăți de pui în loturi pentru a acoperi.
Încălziți untul la foc mediu într-o tigaie și rumeniți fiecare parte a puiului acoperit. Strângeți sucul proaspăt de lămâie peste pui și adăugați capere.
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte într-un loc cald.
În aceeași tigaie adăugați unt pentru sos și amestecați cu făină pentru a face un roux. Adăugați treptat bulion de pui și permiteți îngroșarea. Se strecoară sosul, dacă se dorește, și se servește spooned peste pui.