Pui Piccata

Pui Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatanul de pui. Această rețetă servește 6. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 245 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de piept de pui, sare, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Agitați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați bucăți de pui în loturi pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
3
Încălziți untul la foc mediu într-o tigaie și rumeniți fiecare parte a puiului acoperit. Strângeți sucul proaspăt de lămâie peste pui și adăugați capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se scoate pe un platou și se lasă deoparte într-un loc cald.
5
În aceeași tigaie adăugați unt pentru sos și amestecați cu făină pentru a face un roux. Adăugați treptat bulion de pui și permiteți îngroșarea. Se strecoară sosul, dacă se dorește, și se servește spooned peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista