Pui picant II

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tangy Chicken II. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 302 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, sare de usturoi, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Picant, Friptură De Pui Picant, și Tangy Bourbon BBQ pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Într-o cratiță la foc mic, amestecați untul, sucul de lămâie, oțetul de cidru, sarea de usturoi, sarea de ceapă și piperul. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Aranjați bucățile de pui în vasul de copt pregătit.
Se toarnă amestecul de unt peste pui.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți bucățile de pui și continuați să coaceți 30 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.