Pui Picant De Caju Cu Usturoi
Pui picant de caju cu usturoi ia în jur 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 969 calorii, 53G de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 1248 de fani. Un amestec de coapse de pui pe piele, suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pui Picant De Caju, Pui Picant De Caju Cu Ghimbir, și Pui De Caju Picant Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Faceți pasta picantă de caju: într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați caju, cilantro, ulei de măsline, usturoi, sos de soia, zahăr brun, jalapeimbroko, suc de lămâie și 2 linguri de apă.
Pulsați sau amestecați până când amestecul este o pastă netedă.
Se adaugă sare și piper după gust.
Rezervați o treime din marinată pentru a servi cu puiul. Folosiți restul pentru acoperirea puiului.
Înveliți puiul cu pasta de caju:
Presărați coapsele de pui peste tot cu sare și piper. Înveliți bucățile de pui cu marinada.
În acest moment, dacă doriți, puteți face înainte și puteți răci câteva ore sau peste noapte până când sunteți gata de gătit. Aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.
Grătiți sau fierbeți puiul: Preîncălziți broilerul sau pregătiți grătarul (sau tigaia pentru grătar) pentru căldură directă medie.
Se fierbe sau se pune la grătar puiul, întorcându-se frecvent, până devine auriu și crocant și un termometru pentru carne citește 165 km f atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (nu atinge un os) sau când sucurile curg limpede (nu roz) atunci când sunt tăiate cu un cuțit.
Acest lucru va dura aproximativ 25 până la 35 de minute pentru un grătar la foc mediu sau aproximativ 10-20 de minute sub un broiler, în funcție de cât de departe este puiul de căldură.
Rețineți că, pe măsură ce întoarceți piesele, o parte din acoperire va cădea. Este de așteptat, așa că nu vă faceți griji dacă și când se întâmplă acest lucru.
Se servește cu pene de var, marinată rezervată și coriandru.