Pui picant cu aragaz lent în sos de arahide

Puiul picant cu aragaz lent în sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 769 calorii, 78g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de miere, unt de arahide cremos, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui Picant De Arahide Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Carne De Vită Picantă Cu Arahide, și Carne de porc Thailandeză cu aragaz lent cu sos de arahide.
Instrucțiuni
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti puiul in ulei aproximativ 4 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați ceapa, roșiile tăiate cubulețe și zdrobite, mierea, chimenul și scorțișoara.
Adăugați pui. Puneți amestecul de roșii peste pui.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Se amestecă untul de arahide până se topește și se amestecă bine.
Serviți puiul și sosul peste cuscus.