Pui Pesto Cremos
Puiul Pesto cremos este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de piper măcinat, busuioc, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare sunt Pui Pesto Cremos, Paste De Pui Pesto Cremoase, și Supă Cremoasă De Pui Pesto.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și gătiți puiul aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Amestecați usturoiul și sherry-ul în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand tot lichidul a fost redus si puiul nu mai este roz si sucurile curg limpede.
Amestecați nucile de pin în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute la foc mediu. Reduceți focul la minim și amestecați busuiocul, smântâna, parmezanul și piperul. Continuați să gătiți până când este încălzit.