Pui Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de Pecan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină, zară, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ei Pui Pecan, Pui Pecan, și Pat ' s Pecan Chicken.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați jumătățile de piept de pui într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați amestecul de ou în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Presărați puiul cu sare și piper.
Combinați făina și pecanele măcinate fin. Pui de dragare în amestec de făină; scuturați excesul.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de canola în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; se sotează 4 minute sau până se rumenesc. Întoarceți puiul.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când ați terminat.