Pui pe un băț

Pui pe un băț
Pui pe un băț ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 188 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, murături de mărar, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui pe un băț, Salsa pui pe un băț, și Pui pâine pe un băț.

Instrucțiuni

1
Fir bastoane băț cu bucăți de ceapă, ardei gras roșu și verde, conopidă și marar marinat, alternând cu cuburi de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Murături De MărarMurături De Mărar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Pregătiți amestecul tempura conform instrucțiunilor pachetului.
3
Transferați într-un vas lung pentru scufundarea frigaruilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie grea mare la 365 grade F (180 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scufundați frigarui filetate în aluat, acoperind toate părțile. Se prăjesc în ulei fierbinte timp de aproximativ 5 până la 8 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista