Pui Parmezan Italian cu salată de spanac toscan
Pui Parmezan Italian cu salata de spanac toscan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 35. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, piept de pui, parmezan condimentat clasic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată De Paste Italiene Toscane House, Salată Italiană De Pui Și Spanac, și Pui italian toscan cu Penne și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Pulverizați foaia de copt cu spray de gătit.
Combinați firimiturile de pâine și brânzeturile. Umeziți puiul; apăsați ușor amestecul de brânză pe ambele părți ale puiului pentru a acoperi parțial.
Așezați pe foaia de copt; se presară cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți 28 până la 30 min. sau până când puiul este gata (165F).
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei; gatiti si amestecati 3 pana la 4 min. sau până când este crocant.
Adăugați fasole și spanac; gatiti 3 min. sau doar până când spanacul este ofilit, amestecând constant.
Serviți puiul peste salata de spanac.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.