Pui Parmezan crocant la Cordon Bleu
Pui parmezan crocant a la Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 267 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, brânză elvețiană, șuncă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cordon Bleu De Pui Crocant, Ruladă Crocantă Cordon Bleu De Pui, și Crocant Busuioc Copt Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița antiaderentă de 2 litri, amestecați apă fierbinte, 1 1/2 căni de lapte, 2 linguri de unt și amestecul de sos și pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Se încălzește doar până la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 12 minute, amestecand frecvent, pana cand pastele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se amestecă șunca. Acoperiți pentru a vă încălzi. Sosul se va îngroșa așa cum este.
Între timp, tăiați fiecare piept de pui în 3 până la 5 felii, ținând cuțitul într-un unghi. Feliile trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inch. Rezervați 2 linguri de firimituri condimentate (din cutia de ajutor pentru pui).
Puneți puiul într-un castron mediu.
Adăugați 1 lingură de lapte pentru a umezi.
Adăugați firimiturile rămase pentru a acoperi puiul.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de unt și uleiul la foc mediu până când untul este topit. Adăugați cu grijă puiul în amestecul de unt fierbinte; gatiti 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți puiul; gătiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când se rumenesc și centrele nu mai sunt roz.
Între timp, în tigaie de 7 inci, topiți 1 lingură de unt; se amestecă 2 linguri de firimituri rezervate. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, doar pana cand firimiturile se rumenesc.
Așezați pastele în vasul de servire; se acoperă cu pui și se presară cu firimituri cu unt și brânză.