Pui neprăjit cu varză de Bruxelles prăjită

Pui neprăjit cu varză de Bruxelles prăjită
Puiul neprăjit cu varză de Bruxelles prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 369 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pudră de usturoi, piper măcinat, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pulpe de pui prăjite cu varză de Bruxelles, Cârnați de pui prăjiți cu varză de Bruxelles, fenicul și cartofi, și Cartofi dulci prăjiți, varză de Bruxelles și cârnați de pui.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti puiul: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare, amestecați Zara și sosul fierbinte. Scufundați bucățile de pui în zară și înmuiați-le la frigider cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Lapte BătutLapte Bătut
Sos FierbinteSos Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Într-o pungă de plastic de dimensiuni de galon, combinați firimiturile de pâine, parmezanul, piperul negru, cayenne, pudra de ceapă, pudra de usturoi și boia de ardei. Sigilați punga și agitați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Praf De CeapăPraf De Ceapă
ParmezanParmezan
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Scoateți puiul din zară și transferați direct în pungă cu amestecul de pesmet. Agitați punga până când pieptul de pui este acoperit uniform cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
PesmetPesmet
Lapte BătutLapte Bătut
Pui întregPui întreg
PâinePâine
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Scoateți pieptul de pui din pungă și așezați-l pe o foaie de copt antiaderentă. La frigider, neacoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți puiul timp de 20 până la 25 de minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Asamblare
8
Împărțiți puiul și varza de Bruxelles în 4 farfurii de servire și strecurați lămâia peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
9
Pentru a pregăti varza de Bruxelles: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați varza de Bruxelles într-un bol mediu de amestecare, aruncați cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
11
Întindeți varza de Bruxelles într-un vas de copt mediu rezistent la cuptor și prăjiți timp de 20 de minute sau până se caramelizează și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Confortul sănătos al lui Art Smith
13
Retipărit cu permisiunea de la art Smith ' s Healthy Comfort de Art Smith, aprox. 2013 Harper One o amprentă a lui Harper
14
Collins Publishers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiCrăciun
Revista