Pui Neprăjit
Puiul neprăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, coapse de pui, albușuri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui "Neprăjit", Orez Prăjit" De Pui " Neprăjit, și Pui neprăjit cu varză și salată de mere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pulverizați o tigaie mare din fontă cu spray antiaderent la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu condimentul Paula Deen House.
Combinați zeama, sosul fierbinte, albușurile de ou și coaja de lămâie și sucul într-un castron mare și aruncați puiul pentru a acoperi.
Turnați firimiturile de fulgi de porumb într-un alt castron mare. Scufundați puiul în firimituri, apăsând pentru a adera, apoi puneți-l în tigaie și în cuptor.
Coaceți până când puiul este maro auriu și gătit sau un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 de grade F, 40 până la 45 de minute.
Se amestecă sarea, praful de usturoi și piperul și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.