Pui Mojito și sparanghel prăjit cu migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puiul Mojito și sparanghelul prăjit cu migdale. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 376 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ceapă, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, Sparanghel prăjit cu migdale și Asiago, și Sparanghel prăjit și mandarine cu migdale prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Aranjați sparanghelul pe foaia de copt și pulverizați cu spray de gătit. Condimentează cu sare și piper negru. Prăjiți 10 minute. Topiți sparanghelul cu migdale și prăjiți încă 5 minute, până când furculița-fragedă și migdalele se rumenesc.
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și zahărul și gătiți 3 minute, până când amestecați moale cu lingura de lemn.
Se adaugă puiul și se sotează 3 până la 5 minute, până se rumenesc pe toate părțile.
Adăugați suc de lămâie și cu grijă, de pe foc, adăugați romul. Reveniți la foc și adăugați coaja de var, sare, piper și aduceți la foc mic. Se fierbe timp de 3 minute, până când puiul este gătit, aproximativ 12 până la 15 minute.
Serviți puiul, garnisit cu mentă, peste cuscus cu sparanghelul acoperit cu migdale pe lateral.