Pui modern Kiev

Pui modern Kiev
Puiul modern Kiev ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 562 calorii. Această rețetă servește 4. 160 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, lingură de suc de lămâie, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Cafeneaua Modernă-Prăjituri Moderne De Pește, și Pui Kiev.

Instrucțiuni

1
Pentru a face untul, răsturnați toate ingredientele într-un castron și condimentați generos cu piper și puțină sare. Bateți până se combină complet, apoi răsturnați pe o foaie de folie alimentară și rulați într-un buștean. Se dă la frigider până se întărește. Poate fi făcut cu până la 3 zile în avans sau înghețat până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Câte un sân pe rând, așezați-le cu fața netedă în jos și scoateți mini fileul. Faceți o incizie în mijlocul fileului pe jumătate în el pentru a face un buzunar; este esențial să nu tăiați până la capăt prin carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați o bucată de folie alimentară peste sân și, folosind un ciocan de carne sau un sucitor, aplatizați-o ușor. Pe o altă parte a plăcii bateți ușor fileul mini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Împărțiți untul în patru și dovleceii în discuri plate. Umpleți fiecare dintre buzunarele pe care le-ați făcut cu un disc de unt. Acoperiți fiecare cu mini File și pliați părțile laterale ale sânului peste el. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5
Răsturnați făina, ouăle și pesmetul în recipiente separate de mică adâncime. Lucrând metodic, înveliți complet fiecare sân în făină, apoi ou, apoi pesmet, apoi înmuiați-l înapoi în ou și, în final, din nou în pesmet. Pune deoparte. Puiul poate fi preparat cu o zi înainte și lăsat la frigider sau congelat până la 1 lună dezghețați complet înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Pentru a găti, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți un strat decent de ulei într-o tigaie mare și, odată fierbinte, reduceți focul la mediu. Prăjiți Kievii timp de 2-3 minute pe fiecare parte până la auriu închis. Ridicați-le pe hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei, apoi transferați-le într-o formă de prăjire. Gătiti la cuptor timp de 20 de minute sau până când Kievii se simt fermi atunci când sunt împinși în partea cea mai lată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți imediat cu pene de lămâie și năsturel, plus salata dvs. preferată de garnitură retro este bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista