Pui Miso

Puiul Miso este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 326 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pastă de chile, oțet de orez, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Școală de gătit: Miso Ramen cu pui glazurat Miso, Enoki și ciuperci Shimeji, Miso Black Sesame Caramel Popcorn Balls + 15 Moduri Dulci De A Folosi Miso, și Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente, amestecând bine cu un tel. Se amestecă 1 lingură de ulei.
Puneți puiul într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați amestec de oțet; sigiliu. Marinați la frigider timp de 1 oră, întorcând o dată.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți puiul din pungă; rezervați marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică și grea la foc mediu; aduceți la fierbere. Se fierbe 2 minute sau până la sirop, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; împărțiți amestecul în jumătate.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei; vârtej.
Adăugați pui; saut 4 minute. Întoarceți puiul; periați puiul cu jumătate din amestecul de marinată.
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din cuptor; periați cu jumătatea rămasă din amestecul de marinată, întorcându-vă la strat.
Presărați coriandru, dacă doriți.