Pui Mexican Și Orez
Pui Mexican & orez ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 423 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 2.01 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Un amestec de piept de pui, orez instant, taco Bell si salsa indesata si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pui Mexican și orez, Orez Mexican cu pui, și Pui Mexican și"orez" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-o tigaie mare pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu salsa.
Se toarnă bulion în jurul puiului în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 10 min. sau până când puiul este gata (165F).
Se amestecă orezul; se presară cu brânză.
Simmer, acoperit, la foc mic 5 min.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.